06 februari 2011

Club 9 live on stage

onstageC9LIVEfeb.jpgClub 9 Live presenteert "on stage" : THE BEAR THAT WASN'T - ALONG COMS MARY - LILI GRACE - PIQUET

Zaterdag 12 februari 20.00 u.

The Bear That Wasn't is Nils Verresen, een jongen met een gitaar en angelieke stembanden. Tourde een jaar lang (365 dagen) rond met gitaar en fiets. Invloeden en vergelijkingen die gemaakt worden: Sufjan Stevens, Elliott Smith, Great Lake Swimmers, Tom McRae, Damien Rice, Badly Drown Boy, ...

Along Comes Mary: Gewapend met haar blonde dreadlocks kleurt Mary onstuimig buiten de lijnen waarmee jazzland is afgebakend. Deze originele, strakke liveband brengt de meest bekende songs van de jaren 40’, 50’ en 60’gecombineerd met hedendaagse nummers, maar vermomd in een vaudeville-variété-gipsy-jasje.

Lili Grace: 2 zussen uit Ham, 2 muzikanten, 2 handen op één buik. Ze zijn een match made in heaven schreef Eva De Roovere toen ze de nummers van Lili Grace onder haar neus kreeg geschoven.

Piquet: Lien Moris is heerlijk vuilgebekt en durft het aan om in het Nederlands over gevoelens te zingen. Ze wordt in Piquet bijgestaan door gitarist Jelle Hermans (Black Su Love) en bassist Senne Driesen (The Rhythm Beats)

Voorverkoop: Club 9 - PickUp (Heusden) - Piquet - Lili Grace - Along Comes Mary

(bron : http://www.club9.be/)

De commentaren zijn gesloten.