21 september 2011

Philippe Geubels in OC De Buiting

Op vrijdag 18 november organiseren wij een show van Philippe Geubels in OC De Buiting in Paal(Beringen).

philippe-geubels.jpgWat de Chinese kalender er ook over mag zeggen, 2009 was het jaar van Philippe Geubels. Na het succes van zijn zaalshow Droog, nadat hij Humo’s Pop-Poll en De Slimste Mens op hun kop zette, blijft Philippe achter met twee levensgrote vragen: Wie ben ik en wat doe ik hier? En hoe moet het nu verder? De eerste is werk voor specialisten, de tweede wordt de rode draad - en meteen ook de titel - van Philippe’s nieuwe show.

Tijdens een gloednieuw avondvullende stand-up comedyprogramma neemt Philippe Geubels het publiek mee op een therapeutische tocht doorheen zijn leefwereld. De prettige en minder prettige kantjes van het bekend zijn, de verstoorde relaties met zijn vrouw en met de ‘boekskes’ vormen het onderwerp van een onderzoek dat Philippe samen met het publiek tot een onvoorspelbaar en hilarisch einde brengt. Hoe kan het ook anders, wanneer een mens de wereld door het brilletje van Philippe Geubels bekijkt!

Weten we op het einde van de show hoe het nu wél verder moet met Geubels? We zullen zien. De show wordt in elk geval heel anders danDroog, maar bouwt verder op hetzelfde succesrecept. Geubels blijft Geubels, met de herkenbare, droge en vooral onweerstaanbare humor die we intussen van hem gewend zijn.
 
De link van de show:
http://www.comedyshows.be/kalender/philippe-geubels/2011-11-18
(ingezonden)

19:55 Gepost in Actualiteit | Permalink |  Facebook |  Print

De commentaren zijn gesloten.