25 oktober 2011

CC Beringen maakt de winnaars van de ticketwedstrijd bekend

In de aanloop naar het nieuwe seizoen 2011 – 2012 organiseerde CC Beringen een ticketweek waarin de bezoekers verwend werden met hapjes en drankjes, maar ook met extra kortingen op de aankoop van tickets en abonnementen. Er was niet alleen het voordeel van de  ‘vroegboekkorting’ maar men kon ook de aankoopprijs van de tickets of abonnementen terugwinnen.

De hoofdprijs gedurende deze week, was het gouden ticket, waarmee de winnaar een heel jaar lang, gratis naar alle voorstellingen van CC Beringen kan. Geef toe, een prijs waar je als cultuurliefhebber wel wat aan hebt. Tijdens de officiële opening van het nieuwe seizoen werden de gelukkige winnaars bekend gemaakt en in de bloemen gezet.

Winnaars die hun ticket of abonnement terugbetaald kregen zijn: Eugène Janssen uit Beringen, Dominique Briers uit Paal, Sandra Sannen uit Leopoldsburg, Sally Schraeyen uit Beringen, Nathalie Renckens uit Ham, Johan Reykers uit Paal en Philippe Masset uit Heusden-Zolder. De winnares van het gouden ticket is Danielle Bellens uit Paal, zij mag het hele seizoen 2011-2012 gratis naar elke voorstelling van CC Beringen. Wie dit jaar niet bij de gelukkigen was, krijgt wellicht volgend jaar een nieuwe kans. Hou dus zeker de website www.ccberingen.be in het oog om te weten te komen wanneer een volgende ‘gouden ticket’ te winnen valt!

Mario Volders, Schepen van Cultuur

20:09 Gepost in Actualiteit | Permalink |  Facebook |  Print

De commentaren zijn gesloten.