19 december 2011

Paalse stand up comedians

Je mag zeggen dat met: Bart, Bronia, Donia, Elisa, Eva, Hanne, Jeff, Leandro, Ruben, Sarah, Sarina, Sien, Vincent en Xander de toekomst van “stand up comedians” in Paal toekomst heeft.

 

Stand up comedians (10).jpg10 weken lang hadden deze 14 leerlingen van OLVI, na schooltijd, geparticipeerd in een workshop van Ingrid Dullens, artistiek leider van het Berings jeugdtheater en dit in samenwerking met de dienst onderwijs en gezin van de stad.

Ze hadden de kneepjes geleerd om verhaaltjes te vertellen, video’s van bekende comedians bekeken en naar een optreden van Piv Huvluv geweest. (sommige ouders vertelde dat ze al komedie konden spelen)

 

Geen wonder dat de ouders en sympathisanten in de inkomhal van OC de Buiting vol ongeduld stonden te wachten voor ‘hun’ avent première. Maar het wachten werd beloond. Na een korte opening door Mario Volders, schepen van cultuur & onderwijs, mochten de kinderen elk hun verhaaltje vertellen.

 

Stand up comedians (95).jpg

Ingrid Dullens gaf daana een woordje uitleg over het totstandkomen van deze avond.

Na het filmpje hadden de kinderen nog een dankjewel voor de begeleidster. In Ingrids stem voelde je hoe ze er van genoten had, ook van de samenwerking met de school.

 

Mhr. Timmermans was blij dat hij net als de kinderen de DVD en het T-shirt kreeg.

 

Nog een kleine receptie en nu ze gewoon waren om in de micro te spreken was een interview geven voor TVL geen probleem.

 


 

foto's Paal online

De commentaren zijn gesloten.