25 december 2011

VZVB Indoor Boarding Tournament

dinsdag 27 december 2011 09:00

De Vlaamse Zaalvoetbalbond organiseert, in samenwerking met Relemko Koersel een uniek indoor boarding zaalvoetbaltornooi te Koersel (Sporthal Curticella) voor spelers van U9, U10 en U11. Rondom het veld staat een boarding waardoor de bal niet uit het veld geraakt. Hierdoor worden de wedstrijden sneller, interactiever en spannender. Spelers moeten nadenken om de tegenstander tactisch uit te schakelen, er vallen meer doelpunten, … . Het is gewoon een unieke vorm van voetballen die bij de spelers zeker in de smaak zal vallen.

tournament.jpgEr zijn weer tal van topploegen die reeds hun inschrijving bevestigd hebben zoals OHL, KVC Westerlo, Lierse SK, Lommel United, Geel-Meerhout, … . Dit gecombineerd met ambitieuze provinciale clubs en zaalvoetbalclubs maakt van dit tornooi een tornooi om naar uit te kijken.

Het tornooi in Koersel is een onderdeel van een ronde door Vlaanderen waarbij er in Edegem (3-4/01/2012) en in Leuven (6-7/04/2012) eveneens een tornooi wordt georganiseerd. De organisatie is steeds in handen van de Vlaamse Zaalvoetbalbond + een jeugdzaalvoetbalclub.

De commentaren zijn gesloten.