03 maart 2012

Babbelbank Paal

Je hebt misschien reeds gehoord van de Babbelbank van Paal? Deze betonnen kunstbank (bestaande uit een tweezit en twee enkelzitten) zal binnenkort een vaste stek krijgen in het centrum van Paal. Maar alvorens het zover is, moet eerst nog het ontwerp van kunstenaar Joris Put op de bank gemozaïekt worden!

 

Hiervoor doen we een beroep op verenigingen, buurtcomités, buurtbewoners, kunstenaars, individueel geïnteresseerden,… Iedereen die zin heeft om in groep of individueel zijn/haar steentje bij te dragen, is welkom. Je moet geen voorkennis van mozaïeken hebben. Alles word je immers samen met je team aangeleerd door een begeleider van vzw De Driehoek. Er kunnen ploegjes van max. 10 personen gevormd worden.

 

Het mozaïeken gaat door in de loop van de maand maart – april in het Ontmoetingscentrum de Buiting in Paal. Het tijdstip waarop er gemozaïekt wordt, wordt in onderling overleg afgesproken. In principe kan het zowel overdag als ’s avonds als op zaterdag. Het hele project zal waarschijnlijk een 4-tal weken duren (afhankelijk van het totaal aantal deelnemers).

 

Waarom deelnemen?

 

  • Je draagt bij aan de realisatie van een kunstwerk dat een vaste stek zal krijgen in Paal centrum
  • Je leert mozaïeken. Een leuke creatieve kunstvorm die zeker het ontdekken waard is.
  • Je leert andere mensen kennen
  • Het is een leuke teambuilding activiteit om samen met je vereniging / buren te doen

 

Heb je interesse of twijfel je nog en had je graag nog wat bijkomende informatie? Neem dan zeker even contact op met de cultuurdienst van Beringen!!

Babbelbank.jpg


De commentaren zijn gesloten.