18 maart 2012

Portrettentoonstelling 10 jaar Natuurpunt

Tentoonstelling in het bezoekerscentrum gazet.jpg
"De Watersnip" van 1 maart tot 31 maart 2012
Gratis toegang – elke zondag van 13 tot 17 uur

Hoe ziet een vrijwilliger er uit? Natuurpunt toont het portret van 21 vrijwilligers die zich al jaren inzetten voor de natuur. Een verhaal van mensen en hun engagement, passies en ervaringen!

Vrijwilligers zijn enthousiaste mensen die van hun ‘werk’ houden. Ze geven met liefde hun vrije tijd op en doen dat nog gratis ook. Vrijwilligers zijn erg belangrijk in onze samenleving; ze zijn het levende bewijs van solidariteit. Naar aanleiding van de tiende verjaardag in 2011, ontwierp Natuurpunt een portrettentoonstelling met 21 vrijwilligers, elk met hun eigen verhaal en achtergrond. We nodigen u graag uit om de gezichten achter het vrijwilligerswerk te leren kennen.

Natuurpunt, als vrijwilligersorganisatie, steunt op de schouders van vele mensen
Natuurpunt heeft als grootste Vlaamse natuur- en vrijwilligersvereniging een lange traditie in natuurbehoud en -beheer, beleving, studie, beleidswerking, vorming en educatie. 170 lokale Natuurpunt afdelingen staan klaar om mensen met een hart voor natuur te ontvangen.

Ontdek het verhaal van 21 mensen
21 vrijwilligers vertellen hun verhaal en tonen dat je met verschillende achtergronden toch een sterk team kan vormen en zo heel wat doelstellingen kan realiseren. Met deze tentoonstelling geven we een gezicht aan vrijwilligerswerk én hopen we de drempel te verlagen voor mensen die twijfelen om zich in te zetten als vrijwilliger

05:13 Gepost in Algemeen, Natuur | Permalink |  Facebook |  Print

De commentaren zijn gesloten.