07 april 2012

Met Belgerinkel naar de Winkel

Met Belgerinkel naar de Winkel. Beringen fietst mee in 2012!

Van 5 mei tot 9 juni sporen we iedereen in onze gemeente aan om een maand lang zijn boodschappen zoveel mogelijk met de fiets te halen. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je gezondheid en je portemonnee. Je inspanningen worden bovendien ook nog eens beloond met prachtige prijzen in de tombola en een uniek rieten fietsmandje waarvoor je kan sparen.

Met Belgerinkel naar de Winkel, een initiatief van Bond Beter Leefmilieu, Unizo en CM, is de grootste fietspromotiecampagne in Vlaanderen. Vorig jaar fietsten ruim 100 000 deelnemers naar de winkels in de buurt. Hierdoor werd heel wat minder CO2 uitgestoten.

Doe je ook mee?
Wie van 5 mei tot 9 juni 2012 boodschappen doet met de fiets, krijgt in elke deelnemende winkel een stempel op de spaarkaart. De handelaars die deelnemen, kan je herkennen aan de affiche in de etalage of opzoeken op www.belgerinkel.be/beringen.

Wie fietst wint!aaaa.jpeg
Een volle spaarkaart is goed voor een uniek rieten fietsmandje (mits een kleine oplage). De fietsmand krijgt een uniek karakter door de bekleding, exclusief ontwikkeld voor Belgerinkel door het hippe retro kledingmerk Who’s That Girl.

Daarbovenop valt er bovendien een exclusieve Belgerinkel-fiets van Achielle te winnen. Dit Vlaamse merk van retrofietsen maakt zelfs furore tot in Amerika waar de New Yorkse jetset er zich graag mee laat zien. Ook andere mooie prijzen zijn te winnen via de tombola.

Deponeer je volle spaarkaart in de spaardoos bij één van de bibliotheken of het administratief centrum. Na de campagne worden uit alle spaarkaarten de gelukkige winnaars getrokken die met een mooie prijs naar huis gaan.

Vorig jaar hebben we naast de twee hoofdprijzen (2 fietsen) ook nog o.a. fietspompen, picknick poncho’s, fietscomputers en veel meer leuke prijzen weggegeven.

Ook dit jaar geven we tal van leuke prijzen weg, dus aarzel zeker niet om mee te doen.

Meer info: www.belgerinkel.be of bij de milieudienst

05:59 Gepost in Algemeen, Natuur | Permalink |  Facebook |  Print

De commentaren zijn gesloten.