14 oktober 2012

Jaargang II van Beringen Rockt!

Op zaterdag 20 oktober gaat de eerste editie van Beringen Rockt! door in jeugdhuis Club 18. De volgende bands zullen aantreden: Who's On Trial, Gomaya en 30,000 Monkies. Inkom is gratis! De deuren openen om 20 uur en de eerste band treedt op om 20u30.

Who's On Trial is een vijfkoppige brutale hardcore band uit Koersel. Enkele jaren geleden ontstaan op een hardcoreshow in Club 9 en deze jongens hebben ondertussen al heel wat optredens op hun palmares.

Gomaya is een jonge postrockband die soundscapes creëert. De band speelt zowel zachte passages en als stevigere stukken.

30,000 monkies is ondanks de naam een band met slechts 4 leden. Deze riffgeoriënteerde stonerband doorspekt hun muziek met nonsensicale teksten. Ze brachten in 2011 de EP ‘Womb Eater, Wifebeater’ uit.

De volgende edities van Beringen Rockt! vinden plaats op 8 december in Jeugdclub Beverlo en 2 februari 2013 in jeugdhuis Club 9.

Beringse bands die interesse hebben om op te treden op één van de volgende edities, kunnen meer informatie krijgen en zich kandidaat stellen via de jeugddienst (T 011 43 03 35, jeugd@beringen.be of www.beringen.be). Beringen Rockt! staat open voor alle live-bands ongeacht hun genre.

De commentaren zijn gesloten.