20 oktober 2012

Forum voor Armoedebestrijding

Kennisgeving logo en folder Forum voor Armoedebestrijding

Het Forum voor Armoedebestrijding ging officieel van start op 21 juni 2010, nadat de gemeenteraad de erkenning gaf tot Stedelijke Adviesraad. Het forum bestaat uit volgende partners: Sint-Vincentius, Open Hart, De Draaischijf, OCMW en stad Beringen. Eén van de belangrijkste doelstellingen van het armoedeforum is meer bekendheid geven aan de lokale verenigingen waar armen het woord nemen.

Het forum wil de bekendmaking van deze verenigingen door middel van verschillende acties realiseren. Eén van deze acties is een algemene folder verspreiden met de doelstelling van het Forum voor Armoedebestrijding. Daarnaast vonden de verenigingen het belangrijk om een eigen logo te hebben dat het imago en de (her)kenbaarheid van het forum kan versterken.

Samen met de infodienst werden een 10-tal logo’s ontworpen. De meerderheid heeft gekozen voor het logo met een stopteken waarmee we als forum duidelijk ‘stop’ zeggen tegen armoede. Het college van burgemeester en schepen zag dat het goed was en gaf haar goedkeuring.

image001.jpg

De commentaren zijn gesloten.