15 november 2012

De bib in een nieuw kleedje!

De bib in een nieuw kleedje!

De hoofdbib steekt vanaf begin 2013 in een nieuw kleedje!

De bib investeert steeds in een comfortabele en eigentijdse dienstverlening voor haar leners en rust daarom de hoofdbib uit met een volautomatische self service.

Hierdoor kan je als bibbezoeker zowel bij het inleveren als meenemen zelf je materialen scannen.

Aan een splinternieuwe infobalie kan je terecht met al je vragen. Onze medewerkers hebben nu de handen vrij om je te begeleiden bij je bezoek aan de bib.

Daarnaast is er binnenkort de mogelijkheid om buiten de openingsuren je boeken in te leveren via een inleverbus.

De hoofdbib krijgt daarenboven een nieuwe “look”! Vooral de benedenverdieping ondergaat een metamorfose. De vloer wordt volledig vernieuwd, de jeugdafdeling schuift door, de nieuwe infobalie en internetpc’s komen op een andere plaats, de middencirkel wordt gereserveerd voor tijdelijke opstellingen en de leeshoek wordt aanzienlijk groter.

Om de nodige werken te laten doorgaan, sluit de bib tijdens de eindejaarsperiode gedurende een 8-tal weken. De vermoedelijke sluitingsperiode is van maandag 3 december 2012 tot en met zaterdag 26 januari 2013.

De uitleenposten in Paal, Beverlo en Koersel blijven geopend en hier helpen we je graag verder. Ook zal er een tijdelijke leesplek geopend worden op een locatie in het centrum, waar je voornamelijk terecht kan voor het lezen van kranten en weekbladen en eventueel om materialen af te halen.

Meer concrete richtlijnen in verband met deze sluitingsperiode volgen in het novembernummer van B- Magazine en binnenkort op onze website.

De heropening van de hoofdbib is voorzien op maandag 29 januari 2013.

Bibliotheek Beringen

Graaf Van Loonstraat 2

3580 Beringen

 

De commentaren zijn gesloten.