29 november 2012

De Slimste gemeente

De Slimste gemeente

download (2).jpg

Gisterenavond braken 16 kandidaten zich het hoofd over de vragen van de preselectie van de stad voor het TV programma "de Slimste gemeente van Vlaanderen". Uiteindelijk kwamen Kristof Minten en Gaby Cruts uit de bus als de slimste kwissers van de stad Beringen.

De stad Beringen moet immers vertegenwoordigd worden door één man en één vrouw die later zullen aangevuld worden met de nieuwe burgemeester van de stad Beringen. Kristof scoorde in totaal 30 op 55 terwijl Gaby de hoogste score van 32 op 55 behaalde op de dertig kennisvragen en vijfentwintig fotovragen.

 Er werd door de strenge jury, samengesteld uit twee leden van het managementteam van de stad Beringen, getoetst naar een brede maatschappelijke kennis met vragen over sport, media, politiek, koken, geschiedenis, aardrijkskunde, enz...

We hopen dat deze kandidaten ervoor zorgen dat de stad Beringen door de preselecties geraakt op zaterdag 01 december 2012 en dat ze tot de kring van 80 gemeenten zal behoren die uiteindelijk in 2013 in het TV programma zullen meestrijden voor de titel van "Slimste gemeente van Vlaanderen".

download (1).jpg

De commentaren zijn gesloten.