17 december 2012

Eindejaarsactie Beringen van start!

Eindejaarsactie Beringen van start!

Op zaterdag 1 december start de eindejaarsactie van Beringen. Gedurende gans de maand december krijgt u bij elke aankoop in een van de 110 deelnemende handelszaken uit Beringen, Paal, Beverlo, Beringen-Mijn en Koersel een genummerd lotje.

Met dit lotje maakt u kans om één van onze mooie prijzen te winnen. De prijzenpot bestaat dit jaar o.a. uit een Toyota Aygo, een elektrische fiets, een reischeque, gratis tanken, een flatscreen TV, een I-pad en tal van kleinere prijzen en vele waardebons van onze deelnemende handelszaken.

Deelnemers kan u herkennen aan de affiche die in de winkel hangt. Er zijn ook brochures verdeeld in Beringen, waarin elke handelszaak vermeld staat, zodat u gericht uw aankopen kan plannen. Ook enkele marktkramers nemen deel aan dit succesvol initiatief.

De lijst van de winnende loten zal beschikbaar zijn bij de deelnemende handelaars vanaf 8 januari 2013 en op de website www.beringen.be. De winnaars kunnen zich bekend maken bij de organisatie tot uiterlijk 26 februari 2013 en worden persoonlijk uitgenodigd voor de prijsuitreiking die doorgaat op vrijdag 1 maart 2013.

Deze actie wordt georganiseerd door de stedelijke middenstandsraad van Beringen i.s.m.Stad Beringen.

Voor meer informatie kan u terecht bij de dienst lokale economie van de stad Beringen,

Mijnschoolstraat 88, 3580 Beringen. T 011 43 02 04 of middenstand@beringen.be

Brochure-eindejaarsactie-2012-1.jpg

De commentaren zijn gesloten.